Snooker

O'Sullivan isi cumpara Bentley cu banii de la Crucible

Jucatorul englez Ronnie O'Sullivan s-a calificat, luni, intre cei mai buni opt jucatori de la editia actuala a Campionatului Mondial de la Crucible, reusind sa treca de galezul Mark Williams cu 13-7, dupa ce a reusit pentru a noua oara in cariera break-ul maxim.

Intrat in sesiunea finala cu avantaj de doua frame-uri, 'Racheta' s-a dezlantuit in timpul reuniunii de luni reusind break-ul de 147 de puncte in opt minute si 47 de secunde, performanta care l-a facut pe englez mai bogat cu 157.000 de lire sterline, acesta fiind bonusul oferit de organizatori pentru break-ul maxim.

“Imediat ce am reusit lovitura la prima bila rosie m-am gandit ca trebuie sa merg pentru un 147. Evident ca era mai important sa castigi meciul, dar banii obtinuti imi ofera cateva optiuni pentru vara. Imi voi cumpara un Bentley Convertible acum. Imi doream foarte mult o asemenea masina”, a declarat O'Sullivan pentru BBC.

“Diferenta dintre acest sezon si ultimele 13 consta in faptul ca am devenit mai disciplinat si mai rabdator in joc, reusind sa trec peste anumite lucruri din viata mea”, a completat O'Sullivan, care l-a depasit pe Stephen Hendry la numarul de break-uri maxime in competitiile oficiale, avand acum un total de noua.

O'Sullivan va juca in sferturi contra lui Liang Wenbo (China), care a trecut dramatic de Joe Swail intr-un joc terminat 13-12.

Onlinesport



O'Sullivan isi cumpara Bentley cu banii de la Crucible