Snooker

Video | Ronnie O'Sullivan: 'Vrea cineva de aici sa mi-o ia la m***?'

Carismaticul jucator englez de snooker Ronnie O'Sullivan se afla din nou in centrul atentiei, dar nu pentru rezultatele remarcabile obtinute la Openul Chinei, ci pentru mai multe comentarii dezmatate facute la o conferinta de presa, informeaza BBC.

Invins in joc decisiv de Marco Fu in primul tur al Openului Chinei de la Beijing, Ronnie O'Sullivan si-a dat in petec la conferinta de presa cand a facut mai multe comentarii, catalogate de sursa mai sus citata ca fiind 'destrabalate' si aluzii cu tenta sexuala in fata jurnalistilor chinezi.

O'Sullivan a inceput conferinta de presa in fata a 150 de jurnalisti foarte plictisit si dupa prima intrebare i-a spus unui apropiat aflat in stanga sa: "Asta a fost cea mai lunga intrebare din lume".

Apoi, in continuare plictisit, distrat si aparent beat drogat sau crezand ca nimeni nu intelege limba engleza a spus: "Do you want to suck that? Do you want to come and suck on that later?" Apoi rade si spune "Anyone want to give me a nosh? Suck my dick." (imaginile video se afla mai jos si afirmatiile respective incep de la minutul 1:15)

In traducere: "Vrei sa mi-o sugi? Vrei sa vii mai tarziu pe la mine sa mi-o sugi? (rade) Vrea cineva de aici sa mi-o ia la m***? Sa imi sugeti p***".

Apoi, in jurul minutului 4:50, continua: "Sa ma f***, cate intrebari mai pun?". Vine raspunsul: "Inca una". In timp ce intrebarea este adresata, O'Sullivan vorbeste peste despre marimea si forma penisului sau, in timp ce face obscene cu microfonul pe sub masa. Ii spune unui prieten aflat in partea sa stanga: "Al meu (n.r.: penis) se face mai mare la final. Al tau ce forma e?"

In varsta de 32 de ani, fostul campion mondial nu se afla la prima astfel de abatere disciplinara, in trecut fiind 'eroul' mai multor intamplari care nu fac cinste sportului pe care-l practica.

O'Sullivan a fost suspendat mai multe luni, in 1996, dupa ce a agresat un oficial al forului mondial, pentru ca in luna mai a anului 2007 sa fie amendat dupa ce a parasit masa de joc intr-o disputa cu Stephen Hendry de la Campionatul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din 2006.

Va prezentam mai jos imagini de la conferinta de presa sustinuta de O'Sullivan la Beijing, dupa infrangerea suferita in fata lui Marco Fu in primul tur al Openului Chinei.



Video | Ronnie O'Sullivan: 'Vrea cineva de aici sa mi-o ia la m***?'