Snooker

Hendry eliminat de tanarul Allen

Septuplul campion mondial de snooker Stephen Hendry continua forma slaba din acest sezon, fiind invins de nord-irlandezul Mark Allen, cu 9-4, in primul tur al Campionatului Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord de la Telford.

Desi a inceput meciul cu un frame castigator, Hendry a cedat rapid initiativa mai tanarului sau oponent, care a condus cu 3-1 si 6-2, pentru a se impune in final cu un categoric 9-4, dupa breakuri de 47, 80, 88, 79, 66, 76 si 77 de puncte.

In turul secund Mark Allen il va infrunta pe galezul Mark Williams, dublu castigator al Campionatului Regatului Unit, care a trecut de Ricky Walden cu 9-3.

In afara eliminarii lui Hendry un alt jucator de top care s-a vazut eliminat prematur din competitie a fost irlandezul Ken Doherty, care a fost invins de Nigel Bond cu 9-7, dupa ce a condus cu 7-4!

Castigatorul Trofeului Irlandei de Nord din acest sezon, Stephen Maguire, a acces la randul sau in faza urmatoare a competitiei, dupa ce l-a invins pe Joe Swail cu 9-5, reusind un break de 122 de puncte.

Onlinesport



Hendry eliminat de tanarul Allen