Hochei

Victorie in prelungiri pentru liderul Washington Capitals

Tomas Fleischmann a marcat golul de aur pentru Washington Capitals, miercuri seara, in meciul disputat, pe teren propriu, cu echipa Carolina Hurricanes, formatia din capitala impunandu-se cu 4-3.
Gazdele au deschis scorul rapid in minutul 3 prin Alexander Semin, pentru ca Mike Green sa majoreze avantajul lui Capitals in minutul 18.

Dupa doar 18 secunde oaspetii au redus din diferenta prin Pat Dwyer, pentru ca in minutul 9 al reprizei secunde finlandezul Tuomo Ruutu sa egaleze.

Mike Greene a reusit dubla in minutul 12, pentru ca un alt finlandez, Jussi Jokinen, sa egaleze din nou pentru Carolina Hurricanes.

Repriza a treia nu a mai adus niciun gol pe tabela, astfel ca s-a ajuns in prelungiri, unde Tomas Fleischmann a inchis meciul din pasa lui Eric Belanger in minutul 3 si 20 secunde.

Fara gol marcat in aceasta partida, rusul Alex Ovechkin a oferit doua pase decisive la golurile Mike Green, ajungand la cota 50 la acest capitol in sezonul actual.

Meci foarte spectaculos in Newark din New Jersey, unde gazdele de la Devils au transat disputa cu New York Rangers, scor 6-3.

Golurile gazdelor au fost marcate de Rob Niedermayer, Bryce Salvador, Zach Parise, Jamie Langenbrunner, Brian Rolston si Travis Zajac, pentru Rangers marcand Vinny Prospal, Erik Christensen si Brandon Prust, oaspetii rezistand doar pana la 3-3 (min.13 al reprizei a doua).

Alte rezultate:

Buffalo Sabres - Dallas Stars 5-3

Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings 3-2

Phoenix Coyotes - Vancouver Canucks 4-3

Onlinesport


Victorie in prelungiri pentru liderul Washington Capitals