Handbal

Gatu vede partea plina a paharului

Cristian Gatu, presedintele Federatiei Romane de handbal, a declarat ca victoria la limita pe care Romania a obtinut-o cu Tunisia, sambata seara, in debutul Campionatului Mondial, nu este un lucru tocmai rau perspectiva jocurilor urmatoare.
"Nu am fost in forma maxima, dar nu este un lucru tocmai rau. Mai sunt inca patru meciuri in grupa.

"Fetele nu sunt concentrate la maxim. Am ratat multe situatii clare, dar au fost sincope inerente jocului de handbal, a spus Gatu la Dolce Sport.

Presedintele federatiei a avut si jucatoare remarcate dupa victoria cu Tunisia: "Mi-au placut Elisei, Nechita si ambele portarite. Sunt convins ca la meciurile importante vom evolua cu un prim sapte definitivat".

Accidentarea pivotulu Oana Manea il ingrijoreaza pe Gatu in perspectiva urmatoarelor partide: "Cu un singur pivot nu poti duce un turneu important".

Recunoscut pentru teama de avion pe care o are, Gatu va face deplasarea in Brazilia pentru faza finala a Campionatului Mondial.

"Pe 13 decembrie voi merge in Brazilia pentru a fi alaturi de echipa. Le-am promis si trebuie sa ma tin de cuvant in pofida fricii de avion, a mai spus Gatu.

Romania a invins Tunisia, scor 30-28, dupa ce in debutul partii secunde adversarele conduceau cu trei goluri diferenta.

Onlinesport


Gatu vede partea plina a paharului