Handbal

UCM Resita scapa de desfiintare si se redenumeste in UCM Caras-Severin

Daca ieri toate lucrarile pareau sigure si liderul la zi al Ligii Nationale masculine UCM Resita urma sa se desfiinteze, azi totul s-a întors complet. Resita ramane, dar sub alt nume.
UCM Resita, echipa care s-a aflat în pragul desfiintarii, îsi va continua activitatea competitionala sub numele de UCM HC Caras-Severin, în urma unui acord cu Clubul Sportiv Caras-Severin, informeaza site-ul oficial al gruparii resitene.

Presedintele Consiliului Judetean, Sorin Frunzaverde, a mediat, joi, o întâlnire între conducerea UCMR Sport, reprezentanta de Adrian Chebutiu si Ion Zamfirescu, si conducerea Club Sportiv Caras-Severin, în urma careia "s-au cautat si gasit solutii de conlucrare si s-a hotarât mentinerea echipei în competitie sub denumirea de UCM HC Caras-Severin".

"Urmeaza negocieri cu jucatorii, în vederea mentinerii unui lot, atât numeric cât si calitativ, care sa poata asigura continuitatea performantelor cel putin la nivelul anilor anteriori, atât în Liga Nationala masculina de handbal cât si în Cupa Cupelor", se arata într-un comunicat al Compartimentul Protocol, Relatii Mass-media si Petitii al Consiliului Judetean Caras-Severin, postat pe site-ul echipei UCM Resita.

Astfel, echipa va juca, sâmbata, de la ora 20.00, pe teren propriu, meciul de campionat cu HC Odorhei.

Antrenorul echipei Gligore Czari declarase, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca UCM Resita, s-a desfiintat, din cauza problemelor financiare, anuntul fiind facut de presedintele Adrian Chebutiu.

Vicecampioana a României en-titre, UCM Resita a câstigat Cupa României (2010), dar si trei trofee Challenge Cup. În actuala campanie europeana, resitenii sunt calificati în sferturile de finala ale Cupei Cupelor, preformanta realizata în care lotul a fost serios subtiat în urma plecarii unor jucatori.

Mediafax



UCM Resita scapa de desfiintare si se redenumeste in UCM Caras-Severin