Handbal

HCM Constanta - UCM Resita, scor 21-21

Campioana HCM Constanta a terminat la egalitate, scor 21-21 (10-10), meciul disputat, sâmbata, pe teren propriu, cu detinatoarea Cupei României, UCM Resita, în etapa a VIII-a a Ligii Nationale de handbal masculin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Golurile echipei constantene au fost marcate de Toma - 4, Sabou - 4, Sadoveac - 3, Schuch - 2, Stavrositu - 2, Csepreghi - 2, Baiceanu - 1, Muresan -1, Buricea - 1, Riganas - 1. Pentru UCM Resita au înscris Georgescu - 5, Stamate - 5, Ghionea - 3, Vujadinovici -3, Rohozneanu - 2, Irimescu - 2 si Fenici - 1.

Antrenorul echipei resitene, Gligore Czari, a declarat la finalul partidei ca jucatorii sai puteau obtine un rezultat mai bun. "Puteam si mai mult de atât, dar ne multumim cu un punct. Nu s-a jucat campionatul, sunt multe echipe care pot pune probleme. La final ne dorim sa terminam pe primul loc. Momentan savuram acest punct. Am facut greseli pe care speram sa le corectam în viitor. La acest meci cred ca presiunea a fost pe HCM, nu pe noi. Au fost multe duritati, un adevarat derbi. Urez mult succes HCM-ului în Liga Campionilor", a spus Czari.

De cealalta parte, handbalistul formatiei HCM Constanta, George Buricea, considera ca meciul a fost "pe muchie de cutit". "Fiecare echipa putea câstiga. Mai sunt multe etape pâna la final, nu este nimic stabilit. Resita este mai puternica decât în anii trecuti, dar si noi trecem printr-o perioada grea. În ce priveste lupta pentru titlu, Resitei îi va fi mai usor pentru ca joaca doar în campionat, în timp ce noi trebuie sa jucam sâmbata - miercuri", a afirmat Buricea.

Etapa a IX-a a Ligii Nationale de handbal masculin este programata în 13 noiembrie.

Mediafax



HCM Constanta - UCM Resita, scor 21-21