Handbal

Ionela Stanca: "Ne-am revenit dupa infrangerea din Danemarca"

Handbalista Oltchimului, Ionela Stanca, a declarat la finalul meciului câștigat contra campioanei din Franța, Toulon, scor 28-19, din Liga Campionilor, ca echipa sa și-a revenit dupa eșecul de la Randers, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ne-am revenit dupa înfrângerea din Danemarca. Aveam mare nevoie de un succes azi și din fericire ne-am impus clar. Sa nu credeti însa ca Toulon este o echipa slaba, nici vorba. Azi au prins o zi mai slaba dar sunt greu de învins. Din întâlnirile cu Toulon noi avem mare nevoie de patru puncte așa ca în Franța va trebui sa fim foarte atente. Deocamdata ne gândim la meciul urmator, din Norvegia. În opinia mea Larvik este cel mai periculos adversar, nu degeaba au ajuns în semifinalele Ligii Campionilor în ediția trecuta. Mergem la victorie pentru ca doua puncte în Danemarca ne-ar ușura mult calculele de calificare", a declarat Stanca .

Și Valeria Bese a spus ca jocul cu Toulon a fost mai dificil decât o arata scorul final: "Nu a fost un meci usor. S-a muncit mult. În aparare am dat lupte grele. Victoria a venit la fix pentru ca eram cu moralul la pamând dupa insuccesul de la Randers. Ne-am revenit si de acum veti vedea o echipa a Oltchimului puternica. La Larvik mergem sa obtinem un rezultat bun. Vrem sa ne revansam dupa jocul prestat în prima etapa".

Mediafax


Ionela Stanca: "Ne-am revenit dupa infrangerea din Danemarca"