Handbal

UCM Resita, vicecampioana Romaniei la handbal masculin

Echipele de handbal masculin UCM Resita si Energia Pandurii Tg. Jiu au câstigat vineri, pe teren propriu, ultimul meci al sezonului, cu CSU Suceava, respectiv „U” Transilvania, primind medaliile de argint, respectiv pe cele de bronz.

UCM Resita a învins formatia CSU Suceava, cu scorul de 36-27, consolidându-si locul doi în Liga Nationala si cucerind titlul de vicecampioana si medaliile de argint. UCM Resita a încheiat sezonul cu 38 de puncte, cu sase mai putine decât campioana HCM Constanta.

La Târgu Jiu, Energia Pandurii a învins, tot vineri, pe „U” Transilvania Cluj, scor 22-19, si a încheiat campionatul 2009-2010 pe locul trei, cu 35 de puncte, primind medaliile de bronz.

Vineri s-a mai jucat partida dintre Steaua Bucuresti si CSM Satu Mare, scor 36-28. În devans s-au mai jucat meciurile Stiinta Bacau-Rom Cri Brasov 33-28 si HCM Constanta-Dinamo Bucuresti 41-28, la finalul celui de-al doilea, gazdele primind, joi, medaliile si trofeul de campioni.

Pe locul patru a încheiat Stiinta Bacau (34 puncte), iar pe locul cinci, Steaua Bucuresti (32 puncte).

Ultimul meci al etapei a XXVI-a, care va încheia sezonul 2009-2010, va avea loc duminica, între Minaur Baia Mare si Poli Timisoara, dar aceasta nu va influenta clasamentul la vârf.

Dupa încheierea campionatului, primele opt echipe clasate vor fi angrenate în Cupa Ligii Nationale, competitie programata la Brasov, între 12 si 15 mai.

Mediafax



UCM Resita, vicecampioana Romaniei la handbal masculin