Handbal

Handbalistul Alin Sania va juca la MT Melsungen, in liga germana

Componentul nationalei României de handbal, Alin Sania, legitimat în prezent în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl, va evolua din sezonul viitor în liga germana, la formatia MT Melsungen.

Clubul MT Melsungen îl vede pe interul român drept succesor al francezului Franck Junillon, ce va parasi lotul în vara, potrivit presei germane. "Este un adevarat bombardier", a spus directorul sportiv de la Melsungen, Alexandru Folker, despre Alin Sania (27 de ani, 1.98 metri).

Folker (54 de ani) este fost component al nationalei României, medaliata cu argint la JO din 1976 si cu medalii de bronz la editiile din 1980 si 1984. Folker a mai precizat ca l-a urmarit pe Sania înca de acum 5-6 ani, când echipa nationala a României era antrenata de Petre Ivanescu.

Clubul la care Alexandru Folker activeaza de ani buni, MT Melsungen, se afla pe locul 13 în acest sezon în clasamentul ligii germane, formata din 18 echipe.

Sania s-a transferat de la Steaua Bucuresti la Al Wasl, la finalul lunii octombrie 2009, încheind deja contractul cu formatia din Emiratele Arabe Unite.

Mediafax



Handbalistul Alin Sania va juca la MT Melsungen, in liga germana