Handbal

Un autocar in care se afla echipa feminina de handbal HCM Roman s-a rasturnat pe DN 13 B

Un autocar inmatriculat in judetul Neamt, in care se afla echipa feminina de handbal HCM Roman, s-a rasturnat, in noaptea de joi spre vineri, pe DN 13 B, la coborarea din Pasul Bucin, singura persoana ranita din cele 19 aflate in autovehicul fiind soferul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Seful Politiei Rutiere Harghita, comisar-sef Cezar Asandei, a declarat, vineri, ca accidentul s-a produs în jurul orei 01.00, într-o curba din localitatea Borzont, unde soferul nu a adaptat viteza la conditiile de drum acoperit cu zapada si polei.

"Soferul autocarului nu a adaptat viteza de rulare la conditiile de drum, a derapat si a rasturnat vehiculul în sanțul de pe marginea DN 13 B", a precizat seful Poliției Rutiere Harghita.

Potrivit sursei citate, dupa ce accidentul a fost anuntat prin 112, la Borzont s-au deplasat o ambulanta si o masina de descarcerare a pompierilor.

Pâna la sosirea acestora, pasagerii si soferul au reusit sa iasa din autocar printr-un geam spart, pe partea usilor de acces.

Singura persoana ranita din cele 19 aflate în autocar a fost soferul, care a suferit multiple fracturi costale.

Toti pasagerii au fost transportati la Spitalul Municipal din Gheorgheni, unde au asteptat sosirea unui alt autocar din Roman, cu care sa-si continue drumul catre casa.

Echipa feminina de handbal HCM Roman se întorcea de la meciul cu HC Zalau, contând pentru etapa a XVII-a, intermediara din Liga Nationala.

Mediafax



Un autocar in care se afla echipa feminina de handbal HCM Roman s-a rasturnat pe DN 13 B