Handbal

Antrenor Viborg: "Oltchim este o nuca greu de spart"

Antrenorul campioanei Europei la handbal feminin, Viborg HK, Jacob Vestergaard a declarat ca Oltchim Ramnicu Valcea va fi greu de invins in grupa a II-a principala a Ligii Campionilor.

"Este o grupa cu patru echipe fantastice, astfel ca totul devine o mare provocare. Oricine poate bate pe oricine, de aceea avem nevoie sa invingem in toate meciurile de acasa si sa obtinem cel putin un succes in deplasare, pentru a ne califica mai departe”, a declarat antrenorul campioanei Europei, la care evolueaza si componenta nationalei Romaniei, Cristina Varzaru.

Vestergaard a facut referiri si la confruntarile directe cu adversarele din grupa, dar si la faptul ca Viborg va reintalni Oltchim, dupa ce sezonul trecut a eliminat campioana Romaniei in semifinale.

"Oltchim apartine echipelor de top europene si cu siguranta este o nuca greu de spart. Cred ca le pare rau ca trebuie sa ne intalneasca in aceasta faza. Hypo Viena are nevoie de un pic de timp sa renasca, dar pot simti «mirosul sangelui» din nou, dupa ce EHF a redus pedeapsa maangerului lor, Gunnar Prokop. In sfarsit, mai este Dinamo Volgograd, care este virtual la fel cu campioana mondiala Rusia si spune totul despre calitatea sa", a afirmat antrenorul formatiei daneze, cu care se va confrunta si Oltchim Ramnicu Valcea, in grupa a II-a principala a Ligii Campionilor.

In urma tragerii la sorti de marti, Oltchim va juca in compania formatiilor Viborg HK, Hypo Viena si Dinamo Volgograd. Obiectivul campioanei Romaniei este jucarea finalei competitiei, dupa ce in sezonul trecut a fost eliminata, chiar de Viborg HK, in semifinale.

Oltchim va juca primul meci din grupa a II-a in deplasare, cu Hypo Viena, in 6-7 februarie.

Mediafax



Antrenor Viborg: "Oltchim este o nuca greu de spart"