Handbal

Tadici: "Puteam bate si la 14-15 goluri diferenta"

Antrenorul echipei Oltchim Ramnicu Valcea, Gheorghe Tadici, a declarat, luni, la finalul partidei castigate in fata formatiei Rulmentul Brasov, care a adus al doilea titlu consecutiv pentru valcence, ca doar din mila nu au batut la o diferenta mai mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Acum ne-a fost mila de ele, ca le puteam bate si la 14-15 goluri diferenta", a spus Tadici dupa victoria la noua goluri diferenta obtinuta in meciul restant din etapa a XXV-a, penultima, a Ligii Nationale de handbal feminin.

"Ma bucur ca am luat al doilea titlu consecutiv in urma unei victorii muncite, categorice, ce nu poate fi contestata de nimeni. Din punctul meu de vedere, am terminat campionatul neinvinsi, pentru ca ceea ce s-a intamplat la Brasov a fost o victorie cu adevarat rusinoasa a Rulmentului", a adaugat tehnicianul valcencelor, cu referire la intalnirea castigata de Rulmentul cu 27-26, din etapa a XI-a, la capatul careia oficialii clubului Oltchim au acuzat in termeni duri arbitrajul.

Antrenoarea ehipei Rulmentul, Mariana Tarca, il contrazice insa pe rivalul de la Oltchim. "Pana la urma nu am de ce sa fiu trista. Am terminat la egalite de puncte campionatul. Brasovul este echipa care a dovedit fair-play in acest meci, ceea ce nu pot spune despre Oltchim. In conditiile in care arbitrajul a fost confuz nu puteam emite mari pretentii. Au putut sa ne bata la 10 goluri si si-au indeplinit visul. Acum pot fi fericiti. Insa le promit eu ca la anul va fi cu totul altceva", a amenintat Tarca.

Sezonul viitor, Rulmentul Brasov se intareste cu doua jucatoare de la rivala Oltchim, Narcisa Lecusanu si Ionela Galca, dar acest lucru nu-l sperie pe Tadici. "La Valcea va fi foarte bine fara ele, a fost optiunea lor si in mod clar au ales doar banii Brasovului", a declarat tehnicianul campioanei Romaniei la handbal feminin.

Echipa Oltchim Ramnicu Valcea a castigat titlul de campioana in Liga Nationala de handbal feminin, dupa ce a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 31-22 (16-10), formatia Rulmentul Brasov, intr-un meci restant din etapa a XXV-a, penultima.

Oltchim si-a terminat partidele din acest sezon si se afla pe primul loc, cu 46 de puncte, cu doua mai mult decat Rulmentul, care mai are de disputat un meci, la 29 mai, cu echipa HCM Buzau.

Indiferent de rezultatul acelui meci, Oltchim este campioana, deoarece, in caz de egalitate de puncte, valcencele au avantajul meciurilor directe. Oltchim Ramnicu Valcea a castigat astfel al doilea titlu consecutiv cu antrenorul Gheorghe Tadici pe banca tehnica.

Mediafax



Tadici: "Puteam bate si la 14-15 goluri diferenta"