Pariuri Sportive

bwin intra pe pista cu pariuri pe curse de cai

bwin, liderul internațional în materie de gaming online, adauga cursele de cai în oferta sa de pariuri. "Utilizatorii bwin vor putea alege curse din toata Europa, Canada și din SUA”, a declarat Stefan Wukovitsch, responsabil de Product Management Betting la bwin.
Sistemul tradițional totalizator

În pariurile sportive clasice, bookmakerii se bazeaza pe propria expertiza în calcularea șanselor de câștig, folosind cotele pentru a exprima probabilitațile. Totuși, în cursele de cai se folosește sistemul totalizator, sau “tote”. Toate mizele plasate pe o cursa sunt acumulate în fonduri, care sunt operate în mod oficial de un anumit hipodrom. Acest fond (minus taxele de hipodrom) este apoi împartit în raport cu mizele din cadrul tuturor pariurilor câstigatoare în functie de rezultatul oficial al cursei. Pariurile sunt platite imediat ce rezultatul cursei este anuntat oficial. O parte din venituri vor fi direcționate catre promovarea sportului și catre creșterea și întreținerea cailor.

Parteneri puternici


bwin se concentreaza pe parteneri puternici în rândul organizatorilor de curse de cai și colaboreaza direct cu cluburile de curse. "Partenerii noștri garanteaza o oferta foarte atractiva, cu pâna la 300 de curse pe zi și chiar si transmisiuni video live, iar oferta va fi îmbogațita pe parcursul lunilor urmatoare", a declarat Wukovitsch.

Despre bwin


Grupul bwin are peste 20 de milioane de clienți înregistrați în peste 25 de piețe și opereaza o serie de platforme de pariuri sportive, poker, cazino, jocuri de noroc și de aptitudini, precum și transmisiuni audio și video ale celor mai importante evenimente sportive, precum Bundesliga. Compania mama bwin Interactive Entertainment AG ("bwin") este listata la bursa din Viena și furnizeaza firmelor sale subsidiare și companiilor asociate servicii diverse precum software development, marketing, comunicare, resurse umane și servicii financiare. Operațiunile Grupului bwin sunt conduse prn intermediul subsidiarelor și companiilor asociate pe baza de licențe. (e.g. Germania, Italy și Gibraltar). Informații suplimentare referitoare la companie sunt disponibile pe site-ul de relatii cu investitorii (Investor Relations) www.bwin.org..


bwin intra pe pista cu pariuri pe curse de cai