Pariuri Sportive

Noua campanie bwin "Mondial 2010" este deja on air

Cupa Mondiala 2010 înseamna pentru bwin.com mai mult decât o competiție deja acerba. Compania a lansat noua campanie de comunicare “Mondial 2010”, liderul internațional în gaming online implicându-se activ în cel mai important eveniment sportiv al anului.
De aceasta data, campania bwin este mai de actualitate, mai incitanta și mai personalizata decât oricând. Aceasta îi transforma pe cei care îndraznesc sa traiasca adevaratele emoții ale jocului “for realîn adevarați gladiatori.

Combinația emoției pure cu aptitudinile personale da autenticitatea și eficiența acestei campanii. bwin.com îi invita pe utilizatori sa “traiasca” o experiența totala și adevarata emoție a fotbalului. Ești suficient de agil pentru pariuri live?

Dl Thomas Tzokas, Director pentru Europa de Est în cadrul bwin.com, spune ca “esența noii campanii bwin o reprezinta adevarații eroi și anume utilizatorii noștri. Cei care sunt pasionați de Cupa Mondiala și cei care susțin cu tarie cel mai important eveniment sportiv al anului”.

Bwin.com le ofera utilizatorilor o gama mult mai variata de pariuri:

300 de pariuri înaintea fluierului de start, 200 de pariuri live pentru fiecare meci, live score …

Bwin.com – play for real



Noua campanie bwin "Mondial 2010" este deja on air