Pariuri Sportive

Ce pariem azi (marti) la Cupa Mondiala

Ziua de ieri a fost o zi cu rezultate dintre cele mai bune, cu exceptia unui usor ghinion in meciul Olanda-Danemarca, unde chiar in ciuda jocului destul de slab, in special in prima repriza, putea chiar si asa sa iasa pariul de over 2.5, olandezii ratand o ocazie monumentala in ultimele faze ale meciului, celelalte rezultate au confirmat recomandarile mele, Japonia-Camerun fiind un Under 2.5 facil, iar Italia-Paraguay incheindu-se de asemenea cu Under 2.5, dar si cu Paraguay terminand acest meci neinvinsa, asa cum am anticipat. Dintre jucatorii de tenis recomandati, daca Lllodra a castigat lejer, Simon ne-a dat ceva emotii, invingand si el in cele din urma in 3 seturi.
In primul meci al zilei se intalnesc 2 dintre echipele slab cotate la acest mondial, Slovacia si Noua Zeelanda. Urmarindu-i pe jucatorii din Oceania la Cupa Confederatiilor, e usor de realizat ca rezultatul in acest meci depinde numai de slovaci, care ar trebui sa fie cu cel putin 2 clase peste jucatorii neo-zeelandezi. Slovacia este alcatuita in cea mai mare parte din jucatori din Bundesliga, pe de alta parte le lipsesc turneele finale cu echipa nationala. Noua Zeelanda se va apara 90 de minute cu sigurata, dintre victoria slovacilor cu handicap de 1 gol sau slovacii sa nu primeasca gol, as spune ca mai usor ar fi cea de-a 2 varianta, desi ambele sunt foarte previzibile. Totusi recomandarea mea este Under 2.5 pentru acest meci.

In primul meci al grupei G vor juca portughezii cu jucatorii din Coasta de Fildes. Starul african Drogba este incert si asta ne ingreuneaza un pic sarcina de a analiza acest meci. Chiar daca joaca Drogba, probabil ca nu o va face mai mult de 45 de minute, dar va fi util in special pentru fazele fixe, dar si daca nu joaca, Kalou si Gervinho sunt pregatiti sa ii puna in dificultate pe aparatorii portughezi. Pe de alta parte, africanii au o aparare naiva, care poate fi destul de usor depasita, Cristiano Ronaldo fiind pericolul numarul 1 pentru ei. Vad aici un meci deschis, jucatorii din Coasta de Fildes nu au acel pragmatism european de-a omori jocul, de aceea va recomand aici Over 2.5.

In ultimul meci al zilei una din marile favorite ale competitiei, Brazilia, debuteaza la acest turneu final impotriva poate a celei mai slab cotate echipe a turneului, Coreea de Nord. Desi multi analisti spun ca Brazilia nu va forta, eu cred ca un Over 2.5 aici este evident, chiar stiind ca nord coreenii au sanse minime de a inscrie, pentru ca sud-americanii pot inscrie 3 goluri chiar din prima repriza. Un alt pariu interesant este sa se inscrie cel putin 17 goluri in total in grupa G, ceea ce inseamna o medie de aproape 3 goluri pe meci, ceea ce pare destul de usor de anticipat cunoscand forta ofensiva a Braziliei, Portugaliei si Coastei de Fildes, dar si lipsa de experienta si valoarea foarte scazuta a nord-coreenilor, de la care ne asteptam sa piarda la scor toate cele 3 meciuri.

In turneele de tenis avem cateva meciuri de recomandat. Castigatoarea de saptamana trecuta a turneului de la Birmingham, o va intalni pe favorita locala, Elena Baltacha, la Eastbourne. Chiar daca anul acesta Baltacha a invins-o dupa un adevarat thriller pe Na Li la Indian Wells dupa 3 seturi foarte lungi si 2 tie-breakuri castigate de englezoaica, acum pe iarba o vad mare favorita pe chinezoaica. Anul trecut tot la Eastbourne cele 2 s-au mai intalnit o data, in aceasi faza a competitiei, chinezoaica invingand in 2 seturi, rezultat pe care il recomand si astazi.

De asemenea 2 din jucatorii care au confirmat saptamana trecuta pe iarba, belgianul Xavier Malisse si spaniolul Feliciano Lopez, ar trebui sa nu aiba nici o problema in fata unor adversari modesti azi. Ultimul pariu recomandat azi e confruntarea intre germanul Rainer Schuettler si kazahul Andrey Golubev. In ciuda unei victorii in singurul meci direct dintre cei 2 pentru Golubev, azi va recomand sa pariati pe neamt, pentru ca ne-a aratat saptamana trecuta ca se descurca foarte bine pe iarba, jucand o semifinala la Londra impotriva viitorului castigator al turneului, Sam Querrey, reusind chiar sa ii smulga singurul set pierdut de american pe toata lungimea turneului. Pe de alta parte, Golubev nu are experienta suficienta pe iarba, de aceea, nu cred ca va avea inteligenta sa contracareze jocul complet al lui Schuettler, de aceaa nu ezitati si pariati pe neamt.



Informatii pe scurt punct cu punct:

Where is the Money - Cea mai mare suma de bani in joc la Betfair : Brazilia-Coreea de Nord

Outrightul zilei - Wimbledon turneul feminin - Castigatoare: marea favorita e Serena Williams cu 3.35, urmata de Venus Williams cu 5.80, Justine Henin si Maria Sharapova cu 9.00, Kim Clijsters si Samantha Stosur cu 17.00

Sure Betul zilei - Kuznetsova impotriva lui Kleybanova: verificati cotele la Betfair si Paf

Value Betul zilei - Over 2.5 in Coasta de Fildes-Portugalia

Tenis Head to Headul zilei - Robredo-Greul 2-0

Live Streamingul zilei: turneele ATP de la Hertogenbosch si Eastbourne, baschet: Caja Laboral-Barcelona la bet-at-home.com si bet365; turneul WTA de la Hertogenbosch la bet365

Favoritul de evitat azi: Almagro din cauza cotelor prea mici

Dictionar: Canadian = un pariu multiplu alcatuit din 26 de pariuri (10 duble, 10 triple, 5 combinatii de 4 pariuri, o combinatie de 5 pariuri) cu 5 selectii din evenimente diferite (mai e cunoscut si ca "Super Yankee")

Onlinesport: Dorian Oana



Ce pariem azi (marti) la Cupa Mondiala