Pariuri Sportive

Analiza pariuri: alegerile noastre de astazi de la Roland Garros + pariuri speciale

Astazi vom urmari la Paris primele 2 sferturi de finala, atat in turneul masculin, cat si in turneul feminin. Iata alegerile noastre pentru Roland Garros, urmate de niste pariuri punctuale, speciale.
Daca pentru Federer ar trebui sa fie doar un simplu antrenament cu Soderling, campionul elvetian castigand 28 din cele 30 de seturi disputate cu suedezul surpriza de anul trecut, meciul dintre Youzhny si Berdich se anunta a fi mult mai strans, cu un usor avantaj in favoarea rusului, pentru ca pare a avea un psihic mai puternic, dar Berdych vine dupa ce l-a invins clar pe Murray in 3 seturi si este in mare forma. In turneul feminin, Dementieva a castigat ultimele 4 meciuri impotriva Petrovei, dar in general meciurile lor directe au fost foarte stranse, de aceea ar putea fi o optiune buna un pariu Over, pentru ca nici una din cele 2 fete nu pare a fi in stare sa castige usor acest meci.

In celalalt meci, vom vedea confruntarea dintre experienta si puterea de a lupta a Francescai Schiavone si tineretea si loviturile puternice ale Carolinei Wozniacki. Aici o vad pe italianca in stare de a produce o mica surpriza, mai ales daca vremea va fi la fel ca si in ultimele zile, suprafata de joc fiind mai lenta.

Oferta de pariuri din fotbal e destul de saraca azi, chiar daca se vor juca niste meciuri amicale intertari, cu mai putin de 2 saptamani inainte de inceperea campionatului mondial. Normal ar trebui sa evitati acest gen de meciuri, pentru ca mai mult ca sigur ca rezultatele nu vor fi importante poate chiar deloc pentru antrenori. Totusi daca sunteti oricum dependenti, incercati niste pariuri Unders, la majoritatea meciurilor asteptandu-ne la putine goluri. Cat despre factorul motivatie, Serbia ar fi o optiune interesanta impotriva Poloniei, pentru ca trebuie sa isi spele rapid imaginea si sa obtina un rezultat bun, dupa umilinta suferita doar cu cateva zile in urma impotriva Noii Zeelande.



Informatii pe scurt punct cu punct:


Where is the Money – Cea mai mare suma de bani in joc la Betfair : Federer-Soderling

Outrightul zilei – Winner of the World Cup 2010 : Spania e principala favorita, cu cea mai buna cota oferita de Bwin (5.25), urmata indeaproape de Brazilia, Argentina si Anglia

Sure Betul zilei – Olanda impotriva Ghanei: verificati cotele 1X2 la Interwetten si Betfair

Value Betul zilei – Elvetia impotriva Costa Ricai:  Under 2.5

Tenis Head to Headul zilei – Federer impotriva lui Soderling: 12-0

Live Streamingul zilei: Elvetia-Costa Rica si Unicaja-Barcelona la Bet365 si la Bet-at-home;

Favoritul de evitat azi: Nestor/Zimonjic la cote prea mici pana la 1.25


Onlinesport: Dorian Oana


Analiza pariuri: alegerile noastre de astazi de la Roland Garros + pariuri speciale