Pariuri Sportive

Castigatorul mingiei semnate de jucatorii lui Real Madrid, oferite de bwin.com: "Ma bucur ca l-am castigat"

Miron Sergiu Nicolae, Alba Iulia, judetul Alba, Comuna Micesti a fost castigatorul mingiei oferite de casa de pariuri bwin.com prin intermediul Forumului Onlinesport.ro. iata ce a spus el dupa primirea premiului. Intre timp, pe Forum a reinceput un nou concurs bwin.com, avand ca premiu o minge oficiala a Real Madrid.
"Cateva impresii despre concurs: Chiar daca nu a avut un premiu de foarte mare valoare ma bucur ca l-am castigat. Sunt mai mult bucuros nu pentru  ca am castigat cine stie ce premiu, ci de corectitudinea concursului deoarece pana acum nu prea aveam incredere in astfel de concursuri cu trageri la sorti si credeam ca toate sunt aranjate si castigatorii se stiu dinainte.

Despre site-ul onlinesport.ro pot sa zic ca este un site destul de bun, se poate imbunatati prin alte concursuri si mult mai multe informatii folositoare in special pariorilor. Cred ca ar trebui o mult mai buna colaborare cu alte case de pariuri care sa sponsorizeze activitatea site-ului si astfel mult mai multe concursuri cu premii care sa atraga vizitatori. Multumesc pentru premiu si sper sa aveti succes in continuare si cati mai multi membri si vizitatori."

Miron Sergiu Nicolae, Alba Iulia, judetul Alba


Onlinesport


Castigatorul mingiei semnate de jucatorii lui Real Madrid, oferite de bwin.com: "Ma bucur ca l-am castigat"