Pariuri Sportive

Video: Jaf armat la turneul de poker EPT

Cinci persoane mascate au intrerupt desfasurarea celei de a cincea zile a Turneului European de Poker (EPT) de la Berlin, furand o mare parte a banilor promisi ca premii. Ei au reusit sa scape inainte sa apara politia. Romania a avut trei concurent, eliminati cu o zi inainte de jaf.  Iata detalii si imagini video.




Jaful a durat cinci minute si, conform vestilor neoficiale, s-a fi furat suma de 700.000 de euro. Organizatorii nu au dat detalii despre ceea ce s-a petrecut, existand doar zvonuri ca acest atac ar putea fi al unei organizatii ecologiste.

Cinci barbati inarmati cu pistoale si macete (cutite lungi de taiat plantele din jungla) au patrus un hotelul Grand Hyatt din Berlin, s-au luptat cu fortele de securitate, apoi au intrat in sala de joc si au furat banii aflat intr-un seif. In concursul principal al EBT mai ramasesera 20 de jucatori, in rest se mai desfasurau si alte evenimente mai mici, unul pnetru femei si unul pentru jucatori mai slab clasati, cu taxa de inscriere de 1.000 de dolari.

Seiful cu grosul banilor se afla plasat la receptia jucatorilor, in fata usii de acces spre mai multe sali de joc. S-a creat un haos total, toata lumea fiind speriata si sarind peste mese, de la jucatori, la spectatori si organizatori.

Juan Manuel Pastor, unul dintre jucatori, a glumit o data ce a scapat: "Mi-a zis unul dintre ei nici sa nu il ating", a declarat pentru PokerStars TV. "Una dintre fete a facut un atac de panica si a avut nevoie de ingrijiri medicale", a mai spus Pastor.

Onlinesport


Video: Jaf armat la turneul de poker EPT