Pariuri Sportive

Promo: Castigati un loc la Unibet Open Milan

Castigati cat mai multi bani la Unibet Poker pornind de la o banca de €50, intre 21 iulie si 31 august 2008, si castigati o excusie la Unibet Open Milan in valoare de €2 750! Aceasta promotie se adreseaza EXCLUSIV jucatorilor ROMANI!
Premii:

Locul 1: Jucatorul care reuseste sa castige cei mai multi bani in cele 6 saptamani de concurs va castiga o excursie la Unibet Open Milan, estimata la €2 750 care va include:
 • Cazare pentru 3 nopti (19, 20 si 21 septembrie)
 • 1 500€ + 150€ intrarea la eveniment
 • Bani pentru cheltuielile de calatorie (350€)
 • Micul dejun si cina in fiecare zi

Locul 2: €500 (jucatorul care la sfarsitul promotiei se afla pe pozitia a doua in clasamentul banilor castigati)

Locul 3: €250 (jucatorul care la sfarsitul promotiei se afla pe pozitia a treia in clasamentul banilor castigati)*  

* pentru a castiga premiile de mai sus, balanta jucatorului la sfarsitul promotiei trebuie sa fie de cel putin €1000 (valabil pentru castigatorii primelor 3 locuri). De exemplu, daca numai 2 jucatori reusesc sa atinga o balanta de cel putin €1000, numai acestia vor primi premiile!

Premii speciale! Fiecare participant (cu exceptia castigatorului) care va aduna 10 000 de puncte VIP pe durata promotiei va primi €1000 cash in contul Unibet!

Inregistrarea la promotie:

Pentru a va inregistra la aceasta promotie trebuie sa urmati urmatorii pasi:

1.    Trimiteti un email la info-ro@unibet.com cu subiectul Promotia Unibet Milan in care sa precizati aliasul dumneavoastra de poker Unibet, pana la data de 18 iulie 2008 ora 14.00 CET!

2.    Faceti un transfer de €50 in contul dumneavoastra de poker Unibet (daca aveti deja bani in contul dumneavoastra Unibet, adaugati sau retrageti suma necesara pentru a ramane cu €50 in cont).

Pentru a va deschide un cont la Unibet, apasati aici.

Termeni si conditii:

- Jucatorii pot juca poker in orice forma (cash games, STT-s sau MTT-s) si tip (Hold´em, Omaha etc) oferite de Unibet Poker. Pentru plata intrarilor in turneu este permisa numai utilizarea fondurilor cash, plata cu puncte VIP fiind interzisa.
- Daca jucatorul va pierde banii cu care a inceput, poate continua competitia, facund un nou transfer de €50 in contul de poker – acest lucru este posibil numai in primele 3 saptamani ale promotiei, pana pe 10 august ora 23.59 CET. In aceasta perioada puteti efectua reincarcari nelimitate. Pentru a face o reincarcare, balanta dumneavoastra trebuie sa fie €1 su mai mica (nu puteti face o reincarcare daca balanta dumneavoastra este de €1,01 sau mai mult). Puteti efectua o reincarcare indata ce balanta dumneavoastra a coborat sub pragul de €1.
- Pe durata promotiei toate transferurile catre contul de poker sunt interzise, cu exceptia reincarcarilor de €50 in perioada permisa..
- Jucatorii care participa la aceasta promotie sunt de accord ca orice bonus va fi anulat pe durata promotiei, incluzand bonusurile pentru jucatorii noi. Reactivarea acestor bonusuri este posibila dupa terminarea promotiei, la cererea jucatorilor.
- Pentru premiul de €1000, sunt luate in considerare numai punctele VIP realizate. Punctele VIP multiplicate conform programului de loialitate Poker Club nu sunt luate in calcul. Programul de loialitate Poker Club este valid pe durata promotiei si punctele VIP pot fi cheltuite in magazinul Poker Club.
- Premiul 1, excursia la Unibet Open Milan nu poate fi schimbat in bani sau transferat catre alta persoana.
- Clasamentul cu rezultatele participantilor va fi actualizat de 2-3 ori pe saptamana pe site-ul Unibet.
- Unibet isi rezerva dreptul de a modifica termenii promotiei in orice moment.

Pentru a va deschide un cont la Unibet, apasati aici.



Promo: Castigati un loc la Unibet Open Milan