Pariuri Sportive

BlackSea Poker te trimite la mare .... distanta de casa!

BlackSea Poker incepe din 1 Iulie, o promotie exclusiva pentru Romania. Premiile nu sunt deloc de dat la o parte, caci BlackSea il va premia pe castigator cu o vacanta de vis, de 2 PERSOANE ( 13-20 August 2008). Nici restul jucatorilor nu vor fi lasati la o parte.
Pentru a participa la promotia BlackSea Poker, nimic mai simplu. Acumuleaza 100 de Puncte VIP si esti inscris automat la turneul final.

Punctele trebuie acumulate pana Vineri, 1 August. Turneul Final va fi de tip Freeroll, si ii va avea ca participanti pe toti jucatorii care au acumulat 100 de Puncte VIP in perioada mai sus mentionata. Acesta  va avea loc Duminica, 3 August  la orele 20:00 (GMT+3).

Structura premiilor :

Locul 1:  O vacanta de vis timp de 7 nopti fierbinti in Kusadasi, din 13 August 2008, pentru doua persoane, la un  Hotel de 4 Stele (Atic  Hotel Kusadasi), cu Demipensiune, transport Charter asigurat dus-intors (toate taxele incluse) din Bucuresti  (Otopeni-Bodrum).

Locul doi: O masa de poker de 8 persoane+ un Set de poker Deluxe(300 piese "suited")

Locurile 3-10: Pachete Exclusive BlackSea (tricouri+sepci)

Cei care au acumulat deja 100 de Puncte VIP vor fi inregistrati automat in turneul final. Turneul va fi afisat in Client pe data de 25 Iulie. Jucatorii care au acumulat 100 de Puncte VIP vor primi automat un email de confirmare continand detaliile despre Turneul Final.



BlackSea Poker te trimite la mare .... distanta de casa!