Champions League

Bistrov: "Arbitrul nu a acordat un penalti in favoarea noastra in meciul cu Unirea"

Mijlocasul formatiei Zenit Sankt Petersburg, Vladimir Bîstrov, a declarat ca echipa sa trebuia sa beneficieze de un penalti în meciul cu Unirea Urziceni din mansa întâi a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, informeaza site-ul oficial al gruparii ruse.

"Adversarul a fost tenace, fiecare duel pentru balon a fost o lupta, a fost greu sa jucam în aceste conditii. Unirea a jucat tare, nu stiu de ce arbitrul nu a acordat penalti la faultul asupra lui Rosina. Unirea nu a fost periculoasa la poarta noastra, am dominat meciul. Mai e al doilea meci, acasa, în fata fanilor nostri, unde vom câstiga. Asa ca nu e nicio problema ca am remizat la Bucuresti", a spus Bîstrov.

Mijlocasul Alessandro Rosina a precizat ca arbitrul era mascat de un grup de jucatori si probabil nu a vazut faultul în careu comis asupra sa. "Tusierul, în schimb, ar fi trebuit sa vada. În astfel de situatii, sunt doua optiuni: 11 metri sau galben pentru simulare. Mi-a dat galben, desi penaltiul a fost evident. Am fi putut înscrie o data sau de doua ori, mai ales dupa ce am avut superioritate numerica, dar Unirea a stat bine în defensiva. N-am avut nici noroc, desi am controlat jocul. Nu pot spune ca 0-0 e un rezultat bun, dar este un atu în perspectiva meciului de acasa. Sa nu uitam ca daca primim gol, va trebui sa marcam doua", a spus Rosina.

Atacantul Maksim Kanunnikov a afirmat ca Zenit ar fi trebuit sa câstige partida de marti. "Nu s-a întâmplat nimic dezastruos, am obtinut un egal în deplasare si acum avem avantajul terenului propriu. A fost un joc fizic, s-a simtit o anumita rigiditate. Putem spune ca ne-a scapat victoria", a mentionat el.

Vicecampioana României, Unirea Urziceni, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marti, pe stadionul "Steaua" din Bucuresti, în compania formatiei ruse Zenit Sankt Petersburg, în mansa întâi a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Mediafax



Bistrov: "Arbitrul nu a acordat un penalti in favoarea noastra in meciul cu Unirea"