La Liga

Real Madrid poate castiga titlul in Catedrala din Bilbao

O victorie miercuri seara in partida cu Athletic Bilbao ar fi sinonima cu obtinerea titlului pentru Real Madrid, primul dupa patru ani in care fotbalul spaniol s-a aflat in plina dominatie a catalanilor de la FC Barcelona.
Cu un avans de sapte puncte cand au mai ramas de disputat doar trei meciuri din actualul sezon, Real Madrid are nevoie de o victorie pe San Mames pentru a declansa fiesta in capitala Spaniei.

Pentru tehnicianul Jose Mourinho titlul cu Real Madrid ar fi primul in Spania si al saptelea din cariera de antrenor dupa cele doua cu FC Porto, Chelsea si Inter Milano.

In prezent Mourinho are titluri castigate in trei tari diferite si se afla la egalitate cu olandezul Louis van Gaal, care a castigat competitiile interne din Olanda cu Ajax, Spania cu FC Barcelona si Germania cu Bayern Munchen.

Real ar mai putea castiga titlul si in situatia in care Barcelona nu va reusi sa castige disputa programata pe Nou Camp cu a patra clasata Malaga.

Pentru Messi meciul cu andaluzii va fi o alta buna oportunitate pentru a egala si chiar depasi recordul lui Gerd Muller in toate competitiile. Messi are in prezent 65 de goluri (43 in La Liga), in timp ce Muller a reusit 67 de goluri pentru Bayern Munchen in sezonul 1972-1973.

Programul meciurilor de miecuri din La Liga:

Atletico Madrid v Real Sociedad (18:00), Mallorca v Rayo Vallecano (20:00), Zaragoza v Levante (20:00), Sevilla v Real Betis (20:00), Barcelona v Malaga (20:00), Valencia v Osasuna (22:00), Athletic Bilbao v Real Madrid (22:00).

Onlinesport


Real Madrid poate castiga titlul in Catedrala din Bilbao