La Liga

Mourinho ramane la Real Madrid pentru cel putin inca un sezon

Antrenorul Jose Mourinho a dezmintit zvonurile potrivit carora va parasi gruparea Real Madrid la finalul actualului sezon competitional.

Presa italiana a speculat in ultima perioada o posibila intoarcere a lusitanului pe banca tehnica a echipei Internazionale Milano, dupa ce formatia lui Massimo Moratti a ratat complet sezonul in curs cu Rafa Benitez si Leonardo la timona.

Mourinho insa ii contrazice pe cei care il dau ca sigur pe banca Interului la finalul acestui sezon, spunand ca nu are de gand sa plece niciunde.

"Nu am venit la Madrid pentru un singur an, ci pentru o perioada mai indelungata. Ma simt bine in postura de antrenor al Realului pe fiecare zi ce trece, iar orice stire care vine din Italia cu privire la o posibila plecare a mea este un simplu fals. Sunt sigur ca Real Madrid va fi si mai puternica in al doilea sezon cu mine pe banca", a spus Mourinho.

Tehnicianul portughez a cucerit, miercuri seara, Cupa Regelui Spaniei, dupa ce a invins marea rivala FC Barcelona, cu 1-0, dupa prelungiri, in finala disputata la Valencia.

Aflata la opt puncte in spatele rivalei din Catalunia in clasamentul din Primera Division, Real Madrid revine pe Mestalla chiar sambata seara, cand 'albii' lui Mourinho vor da piept cu 'liliecii' de la Valencia intr-o partida din etapa a 33-a.

Onlinesport



Mourinho ramane la Real Madrid pentru cel putin inca un sezon