La Liga

Jose Mourinho face apel la rabdarea fanilor madrileni: "Eu nu sunt Harry Potter"

Antrenorul echipei spaniole Real Madrid, portughezul Jose Mourinho, a declarat ca reprezinta persoana ideala pentru readucerea stabilitatii la clubul iberic, mentionând însa ca nu este si magician, iar suporterii trebuie sa aiba rabdare, informeaza AFP.

"Eu nu sunt Harry Potter. El este un magician, dar, în realitate, magia nu exista. Magia este doar fictiune, în timp ce fotbalul este realitate", a spus Mourinho într-un interviu acordat cotidianului sportiv AS.

Mourinho, sosit la Real Madrid de la Internazionale Milano, cu un contract valabil patru ani, are ca obiective împiedicarea formatiei FC Barcelona de a câstiga campionatul pentru al treilea an consecutiv si depasirea sferturilor de finala în Liga Campionilor pentru prima oara dupa sapte ani.

Real Madrid a obtinut doar o remiza în startul campionatului, scor 0-0 la Mallorca, si a tinut sa raspunda criticilor aparute dupa jocul respectiv: "Suntem în faza de constructie. Nu avem nici macar 10 antrenamente împreuna".

Mourinho a mai explicat ca, datorita rezultatelor sale anterioare, nu îi este teama sa îsi asume riscuri, spre deosebire de alti tehnicieni pe care i-a avut actuala sa echipa. "Profilul meu de antrenor este diferit fata de profilurile tehnicienilor pe care i-a avut Real în ultimul timp. Daca lucrurile nu vor merge bine aici si va trebui sa plec, îmi voi gasi a doua zi un alt club. Aceasta stabilitate personala ma face persoana ideala pentru Real Madrid, deoarece nu îmi este teama de nimic. Daca as fi vrut o situatie confortabila, o viata frumoasa si sigura, as fi ramas la Inter. Am preferat însa un drum mai dificil si am venit la Real Madrid, care are nevoie sa-si creeze o linie de stabilitate, odata pentru totdeauna", a încheiat Mourinho.

Mediafax



Jose Mourinho face apel la rabdarea fanilor madrileni: "Eu nu sunt Harry Potter"