La Liga

VIDEO: Guardiola, cersetor roman intr-o animatie prezentata de Marca

Cotidianul Marca îl prezinta, joi, în Marcatoons (serie de desene animate cu subiect sportiv), pe tehnicianul formatiei FC Barcelona, Josep Guardiola, drept un cersetor român, într-un dialog cu antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho.

Astfel, în clipul Marcatoons, Mourinho, aflat într-o masina, se opreste la un semafor unde se întâlneste cu Guardiola, care, îmbracat ca un cersetor, îi cere bani tehnicianului portughez. "Dati un ban pentru un club de fotbal", îi spune Guardiola lui Mourinho, dar portughezul îl recunoaste pe tehnicianul FC Barcelona. "Eu nu sunt Pep, sunt un amarât de român...", spune personajul lui Guardiola, care renunta sa se mai dea drept român sarac si admite ca este nevoit sa cerseasca, deoarece este disperat pentru ca nu mai dispune de fonduri pentru a face achizitii la FC Barcelona.

Când Mourinho îi aminteste ca a dat 40 de milioane de euro pentru a-l aduce pe David Villa la Barca, Guardiola spune ca a facut acest transfer cerând un credit, apoi îl întreaba pe portughez daca nu are ceva maruntis sa-i dea sau suma de 60 de milioane de euro pentru a-l achizitiona pe Cesc Fabregas, de la Arsenal. "Eu sunt un artist al fotbalului, eu nu pot vorbi despre bani", este raspunsul lui Mourinho, care nu se lasa impresionat de problemele rivalului sau de la Barcelona.

Apoi antrenorul Realului pleaca fara sa-i ofere lui Guardiola niciun ban. Mediafax



VIDEO: Guardiola, cersetor roman intr-o animatie prezentata de Marca