La Liga

Alarma pentru Kaka

Kaka a parasit cantonamentul lui Real Madrid de la Los Angeles, miercuri tarziu in nopate, si a plecat pentru un control medical la menisc. Doctorul care l-a operat pe Cristino Ronaldo il va examina astazi pe brazilian si va decide daca este nevoie de operatie.

In cazul unei operatiii, Kaka ar putea lipsi doua luni. Deczia unei operatii la genunchiul drept va fi luata astazi de doctorul Marc Martens.

Asadar, pubalgica care i-a dat mereu batai de cap lui Kaka sezonul trecut nu estecauza problemelor sale. Medicii lui Real Madrid au vorbit abia ieri despre problema lui Kaka, in momentul in care el a plecat, pana atunci tinandu-se un secret total. Nimeni nu a stiut pana ieri noapte despre jena lui Kaka de la menisc. Toata lumea vorbea despre o pubalgie care se recupereaza bine, pana miercuri noapte la ora 2:50 cand medicii lui Real au venit cu o declaratia surprinzatoare.

Kaka s-a antrenat in ultimul timp foarte atent, rezumandu-se la exercitii in sala de gimnastica. Probabil nu le-a mai putut face nici pe acestea si a dechis sa ia taurul de coarne: un examen la menisc, care l-ar putea trimite la operatie.

Onlinesport



Alarma pentru Kaka