La Liga

Mourinho il vrea pe Chivu la Real Madrid

Noul antrenor al formatiei Real Madrid, Jose Mourinho, i-a cerut presedintelui Florentino Perez sa încerce sa-l transfere pe fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, informeaza site-ul goal.com, care citeaza Sport.es.

Potrivit sursei citate, Jose Mourinho, care i-a fost antrenor lui Chivu la Inter Milano pâna în luna iunie, lucreaza la un plan pentru aducerea românului la Madrid.

"Antrenorul a discutat cu presedintele Florentino Perez si l-a cerut pe fundasul român, dupa ce a aflat ca transferul lui Giorgio Chiellini de la Juventus este imposibil. Iar o astfel de mutare ar putea redeschide negocierile pentru aducerea lui Maicon, tot de la Inter Milano, dupa ce tratativele au intrat în impas. Mourinho simte ca prezenta brazilianului Marcelo pe partea stânga a terenului nu este suficienta si vrea o a doua alternativa, fiind optimist ca va ajunge la un acord cu Inter pentru Chivu, deoarece locul acestuia ar putea fi luat de Davide Santon", scrie sursa citata.

Potrivit site-ului italian Virgilio Sport, surse apropiate clubului milanez sustin ca jucatorul român a fost declarat intransferabil nu numai de catre presedintele Massimo Moratti, ci si de noul antrenor al formatiei italiene, Rafael Benitez.

La începutul lunii iunie, impresarul fundasului Cristian Chivu, Victor Becali, a declarat, pentru site-ul FcInterNews.it, ca jucatorul român mai are contract pâna în 2012 cu Inter Milano, grupare la care se simte "excelent", si nu exista nicio oferta pentru capitanul "tricolorilor" din partea clubului Real Madrid.

Cristian Chivu, care a reusit tripla cu Inter în acest sezon (campionatul, Cupa Italiei si Liga Campionilor) s-a mai aflat în atentia clubului Real Madrid în vara anului 2007, înainte de a alege sa se transfere la Internazionale Milano.

Mediafax



Mourinho il vrea pe Chivu la Real Madrid