La Liga

Joan Laporta despre transferurile Realului: "Tot Barcelona ramane referinta"

Joan Laporta, presedintele clubului FC Barcelona, a declarat la postul TVE ca la echipa catalana sunt creati castigatorii Balonului de Aur, in timp ce la Real Madrid sunt cumparati cu bani grei detinatorii acestor trofee.
"Noi facem castigatorii Baloanelor de Aur, iar altii ii cumpara. Pentru mine nu este nicio problema ca Real l-a cumparat pe Cristiano Ronaldo, dar in acest moment tot Barcelona ramane punctul de referinta pentru toata lumea", a declarat Laporta.

Oficialul catalan a adaugat: "Real a erupt pe piata transferurilor si a bulversat realitatea. Putem urma si noi exemplul lor, acumuland datorii imense, dar nu aceasta este politica noastra. Avem o echipa competitiva si nu vrem decat sa facem transferuri prudente".

Laporta a mai declarat ca spera in rezolvarea situatiei atacantului camerunez Samuel Eto'o, care a refuzat sa-si prelungeasca intelegerea cu gruparea Blaugrana si care a primit o oferta de la Manchester City.

"L-am sunat de mai multe ori, dar nu a raspuns la mobil. Nu stiu daca si-a schimbat numarul sau a pierdut telefonului, dar mi-ar placea sa vorbesc cu el", a spus Laporta.

In legatura cu posibila sosire a internationalului spaniol David Villa pe Nou Camp, Juan Laporta a declarat ca a facut o oferta de aproape 40 de milioane euro clubului CF Valencia.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Joan Laporta despre transferurile Realului: "Tot Barcelona ramane referinta"