La Liga

Barcelona s-a distantat fata de Real Madrid

FC Barcelona a profitat de pasul gresit al lui Real Madrid si s-a distantat la sase puncte in fruntea Primera Division, gratie succesului obtinut, scor 2-0, in fata lui Athletic Bilbao.
Formatia antrenata de Pep Guardiola a trecut peste pasa neagra din ultima vreme si a deschis rapid scorul in meciul cu Bilbao, in minutul 16, prin Busquets, dupa o lovitura libera executata de Xavi.

Catalanii si-au marit rapid avansul in fata bascilor. In minutul 32, Lionel Messi a transformat o lovitura de pedeapsa acordata dupa un fault facut de Gurpegui asupra lui Andres Iniesta.

Cu aceasta reusita, Lionel Messi a mai facut inca un pas spre castigarea Balonului de Aur, ajungand la golul cu numarul 28 in toate competitiile. Eto'o este in spatele lui, cu 26 de reusite.

Real Madrid s-a impiedicat tocmai in fata rivalei din capitala Spaniei, scor 1-1, si a incheiat astfel seria de zece victorii consecutive inregistrate sub comanda lui Juande Ramos.

Diego Forlan a marcat pentru Atletico Madrid inainte de pauza, dar Klaas-Jan Huntelaar a egalat in minutul 57. Dupa pauza, Atletico a ratat o sumedenie de ocazii si totodata sansa sa castige primul derby cu Real dupa 10 ani.

Barcelona are 63 de puncte cu 12 meciuri mai putin disputate, in timp ce Real Madrid are 57.

Onlinesport


Barcelona s-a distantat fata de Real Madrid