La Liga

Guardiola da asigurari: "Barcelona va castiga campionatul"

Chiar daca echipa sa o ia serios la vale, Pep Guardiola da asigurari ca FC Barcelona nu va ceda si ca va castiga titlul de campioana in acest sezon al Primera Division.

"Sunt increzator ca vom castiga campionatul. Noi vom fi campioni. Ma simt puternic, increzator si mult mai optimist decat in urma cu cateva zile deoarece stiu ca infrangerile fac parte din viata unui antrenor.  Inca avem patru puncte avans si vom avea si mai multe daca vom incepe din nou sa jucam bine", a spus Pep Guardiola.

Pep Guardiola nu crede ca defensiva este punctul slab al echipei si isi anunta elevii ce trebuie sa faca pentru a reveni la forma din ultimele luni.

"Trebuie sa fim agresivi, sa avem ambitie si sa jucam la aceeasi intensitate ca si pana acum. Nu este aparearea problema noastra. Stim ca i-am lasat pe cei de la Atletico sa inscrie prea usor, dar nu imi fac griji", a adaugat Guardiola.

FC Barcelona a bifat trei meciuri consecutive fara victorie in Primera Division si astfel avantajul fata de Real Madrid este doar de patru puncte, dupa ce la un moment dat era de 11 puncte.

Onlinesport


Guardiola da asigurari: "Barcelona va castiga campionatul"