La Liga

Sevilla a scos Valencia din Cupa Spaniei. Semifinale si pentru Barcelona

FC Sevilla s-a calificat in semifinalel Cupei Regelui Spaniei dupa ce a castigat dramatic cu 2-1 (4-4 la general) partida cu Valencia. In penultimul act, andaluzii vor intalni Athletic Bilbao. FC Barcelona continua si ea, datorita victorie, scor 3-2, cu Espanyol.
Contrar startului mai bun de meci al Sevilliei, Valencia a deschis scorul in minutul 4, cand Marchena a deviat in poarta baloanul dupa un corner executat de Joaquin, insa din acel moment s-a exercitat furia gazdelor.

Sevilla a presat si Fredy Kanoute i-a ridicat in picioare pe cei 35.000 de spectatori in minutul 36, cand a egalat tot printr-o lovitura de cap.

Valencia a sperat pana in ultima secunda ca isi va putea continua cursa de pastrare a trofeului, insa in ultimul minut italianul Squillaci a profitat de o eroare de marcaj si a dus-o pe Sevilla in semifinale.

Athletic Bilbao si Sevilla se vor lupta astfel pentru un loc in finala care se va disputa pe 13 mai la Valencia.

Sevilla: Palop; Mosquera, Squillaci, Escude, Fernando Navarro; Jesus Navas, Romaric, Duscher (Renato 61), Adriano (Diego Capel .26); Luis Fabiano (Dragutinovic 92) y Kanoute.

Valencia: Cesar; Miguel, Maduro, Marchena, Moretti; Albelda, Baraja (Fernandes 58); Joaquin, Silva (Edu 69), Vicente (Morientes 58); y Mata.

FC Barcelona a obtinut si ea biletele pentru semifinalele Cupei Regelui Spaniei, gratie victoriei de pe teren propriu, scor 3-2, cu rivala de la Espanyol.

Dupa 0-0 in meciul tur, pe Camp Nou echipa gazda a inceput perfect si a condus cu 3-0 in minutul 56, dupa golurile lui Bojan Krkic (35 si 48) si Gerard Pique (56).

Finalul meciului a fost unul incins datorita golurilor lui Ferran Telechea Coro (59) si Jose Maria Callejon (69), dar in cele din urma Barcelona s-a calificat in semifinale, unde va intalni Mallorca.

Onlinesport


Sevilla a scos Valencia din Cupa Spaniei. Semifinale si pentru Barcelona