La Liga

Atletico Madrid e sigura de Liga Campionilor

Atletico Madrid si-a asigurat duminica seara locul de Liga Campionilor dupa victoria, scor 1-0, in fata celor de la Deportivo la Coruna si ar putea intalni Steaua in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
Gruparea de pe Vicente Calderon a castigat meciul cu Deportivo la Coruna gratie unui gol marcat de atacantul uruguayan Diego Forlan si indiferent ce se va intampla in ultima etapa locul patru este asigurat si prezenta in Liga Campionilor este certa.

Campioana Real Madrid a remizat, scor 2-2, cu Real Zaragoza, echipa care a intrat in hora retrogradarii dupa ce Osasuna si Recreativo Huelva au obtinut victorii vitale in aceasta etapa. Osasuna a batut cu 2-1 pe Real Murcia, in timp ce Recreativo a castigat cu 2-0 in fata lui Almeria.

Valencia a scapat de emotiile retrogradarii in urma succesului in fata vecinilor de la Levante, scor 5-1, iar Real Valladolid si Getafe au oferit spectatorilor o remiza alba. Dupa ce a pierdut cu Real Madrid, Barcelona nu si-a revenit si a ingenuncheat si in fata celor de la Mallorca, scor 2-3, in ultimul meci al lui Frank Rijkaard pe Nou Camp.

Onlinesport


Atletico Madrid e sigura de Liga Campionilor