La Liga

Mallorca pastreaza cursa pentru titlu deschisa

Real Madrid le-a marit sperantele la titlu celor de la Villareal si Barcelona dupa ce s-a impiedicat din nou, remizand, scor 1-1, cu Mallorca.
Al doilea golgeter al Spaniei, David Guiza, putea aduce fericirea in randul fanilor insulari, insa sutul sau din minutul 23 a lovit bara. In cele din urma, Real Madrid a deschis scorul cu doua minute inainte de pauza, prin Arjen Robben, care a primit o pasa de la conationalul sau, Wesley Sneijder.

Din nefericire pentru galactici, acestia au ramas in zece oameni din minutul 65, cand Sergio Ramos a vazut al doilea cartonas galben si a fost trimis la cabine de arbitrul Arturo Dauden Ibanez.

Antrenorul gazdelor, Gregorio Manzano, a decis sa-l arunce in lupta pe Borja Valero in minutul 69 si acesta a fost a reusit egalarea. Mai mult, Mallorca putea obtine chiar victoria, dar Guiza a lovit transversala in minutul 83 si meciul s-a incheiat la egalitate.

Mallorca: Moya - Hector (Webo '79), Ramis (Navarro '28), Nunes, Fernando Navarro - Basinas, Varela (Valero '68), Gutierrez, Ibagaza - Guiza, Arango
Antrenor: Gregorio Manzano
Real Madrid: Casillas - Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo - Sneijder (Torres '75), Gago, Gutti, Robben - Higuain (Diarra '69), Raul (Baptista '81)
Antrenor: Bernd Schuster

Onlinesport


Mallorca pastreaza cursa pentru titlu deschisa