La Liga

Schuster, oficial antrenorul Realului

Campioana Spaniei, Real Madrid, l-a numit pe neamtul Bernd Schuster in functia de antrenor principal al echipei de pe Santiago Bernabeu, intr-o conferinta de presa ce a avut loc, luni, la Madrid.

Antrenorul in varsta de 48 de ani, ultima oara la Getafe, l-a inlocuit pe Fabio Capello, care a fost demis la sfarsitul lunii iunie. Presedintele lui Real, Ramon Calderon, isi doreste ca Schuster sa impuna un stil de joc la Real de care sa fie mandra intreaga lume.

"Astazi incepem impreuna un drum nou. Nu vrem doar sa asiguram ca Real Madrid va castiga in continuare trofee, ci vrem ca toata lumea sa fie mandra de stilul nostru de joc. Avem suficienta incredere ca Schuster va face o echipa care va juca excelent", a spus presedintele lui Real Madrid, Ramon Calderon.

Bernd Schuster, noul antrenor al lui Real Madrid, a precizat ca inca din ziua in care s-a apucat de antrenorat visa sa antreneze un club asa mare precum Real Madrid.

"E o zi foarte fericita pentru mine. Vreau sa le multumesc tuturor pentru ca mi-au dat aceasta oportunitate de a veni  la un club asa mare precum Real Madrid. Stiu ce reprezinta clubul si stiu ce e de facut. Inca din prima zi de cand m-am apucat de antrenorat am visat sa antrenez un club ca acesta", a declarat noul antrenor al lui Real Madrid.

In locul lui Bernd Schuster, Getafe l-a ales ca antrenor pe Michael Laundrup.

Onlinesport


Schuster, oficial antrenorul Realului