Bundesliga

Schalke 04 retrage tricoul cu numarul 7 in onoarea lui Raul

Gruparea germana Schalke 04 a anuntat ca va retrage tricoul cu numarul 7 purtat de atacantul spaniol Raul Gonzalez în ultimele doua sezoane.
"Portile clubului nostru vor fi deschide mereu pentru Raul", a declarat managerul Horst Heldt, care a precizat ca gruparea germana îl va omagia pe jucator în 2013.

"Mereu voi avea acesti doi ani în suflet. Multumesc antrenorilor, angajatilor clubului si fanilor, care m-au sustinut mereu", a spus Raul, vizibil emotionat, într-o conferinta de presa.

El nu a precizat unde va evolua, dar a subliniat ca nu este vorba despre o echipa din Europa.

Raul va pleca de la formatia Schalke 04 la finalul sezonului, a anuntat clubul german într-un comunicat postat pe site-ul oficial. Atacantul spaniol în vârsta de 34 de ani avea contract cu Schalke 04 pâna la finalul acestui sezon.

Raul a sosit la Schalke 04 în vara anului 2010, de la Real Madrid, el reusind sa marcheze 39 de goluri în 96 de meciuri pentru germani. Cu echipa din Gelsenkirchen, Raul a câstigat Cupa Germaniei în mai 2011.

Marcator a 323 de goluri în 741 de meciuri la profesionisti, fostul idol de la Real Madrid este cel mai bun marcator din cupele europene, cu 77 de reusite.

Mediafax


Schalke 04 retrage tricoul cu numarul 7 in onoarea lui Raul