Bundesliga

Dortmund face spectacol in Bundesliga: 3-1 pe terenul lui Leverkusen

Echipa Borussia Dortmund si-a marit avansul din fruntea clasamentului din Bundesliga la 13 puncte fata de principalele urmaritoare, dupa ce s-a impus, vineri seara, pe terenul celor de la Bayer Leverkusen, cu 3-1, in prima partida a returului.

Dupa o prima repriza fara gol, oaspetii BayArena au avut sase minute fenomenale in debutul partii secunde, cand au reusit sa puncteze de trei ori.

Seria golurilor a fost deschisa de Kevin Gobkreutz, care a profitat in sase metri de respingerea gresita a fundasului Daniel Schwaab.

Dupa alte patru minute apararea 'farmacistilor' a fost din nou anesteziata de acelasi Gobkreutz, care fost pus in pozitie de finalizare de pasa cu capul a lui Robert Lewandowski.

Tanarul Mario Goetze, considerat de multi un posibil demn urmas al lui Lars Ricken din anii 90, a ridicat scorul la 3-0, profitand de o noua interceptie in preajma careului advers.

Gazdele au marcat golul de onoare in minutul 80, cand Stefan Kiessling a fructificat centrarea lui Renato Augusto.

In urma acestui rezultat, Borussia Dortmund a acumulat 46 de puncte in fruntea clasamentului din Bundesliga, conducand plutonul cu un avans de 13 puncte in fata lui Mainz si Leverkusen.

Sambata sunt programate urmatoarele meciuri:

Nurnberg - M'Gladbach, St.Pauli - Freiburg, Stuttgart -  Mainz, Wolfsburg - Bayern Munchen, Werder Bremen - Hoffenheim (toate de la ora 16:30), Schalke - Hamburg (19:30).

Duminica se joaca ultimele doua meciuri ale rundei a 18-a:

Eintracht Frankfurt - Hannover (16:30) si Kaiserslautern - FC Koln (18:30).

Onlinesport



Dortmund face spectacol in Bundesliga: 3-1 pe terenul lui Leverkusen