Bundesliga

Atentie, Deac: Lui Magath nu ii plac romanii

Scos de pe teren la meciul cu Olympique Lyon cu doar cateva secunde inainte de pauza, Ciprian Deac are motive serioase sa se teama in relatia pe care o va avea cu Felix Magath, neamtul care are boala pe romani.
Antrenorul neamt a refuzat in urma cu mai multi ani sa il transfere pe Dorin Goian, insa a refuzat pe motiv ca nu ii plac romanii.

"Magath mi-a spus ca fotbalistii romani sunt talentati, dar ca sunt cam prea indisciplinati si lenesi pentru gustul lui. Am ramas surprins!", a afirmat Vasile Miriuta, fost jucator in campionatul Germaniei.

Felix Magath a demonstrat si in trecut ca are probleme cu jucatorii romani, lucru dovedit si de modul in care s-a purtat la VfL Wolfsburg cu Sergiu Radu si Vlad Munteanu, porecliti pana la sosirea sa "Gemenii Golului".

Antrenorul neamt i-a trecut pe linie moarta pe cei doi, preferand sa ii imprumute la alte echipe in loc sa le oere sanse.

De altfel, Ciprian Deac nu a ajuns la Schalke 04 la dorinta lui Magath. Neamtul l-ar fi dorit pe Lacina Traore, insa sefii clubului i l-au bagat pe gat pe roman.

Onlinesport


Atentie, Deac: Lui Magath nu ii plac romanii