Bundesliga

Matthaus il critica pe Ribery: "A fost provocator"

Fostul international german Lothar Matthäus l-a criticat pe mijlocasul echipei Bayern München, Franck Ribéry, considerând ca francezul, care ar dori sa se transfere în Spania, a avut o atitudine provocatoare în ultimul meci de campionat, mentioneaza presa germana, citata de AFP.

"Intrarea sa în repriza secunda a meciului de campionat cu VfB Stuttgart nu mi-a placut. A avut un comportament destul de apatic, mi s-a parut provocator fata de spectatori. Sper ca Ribery îsi va aminti calitatile pe care le are, pentru ca, atunci când arata ce poate, poate face diferenta între înfrângere si victorie", a declarat Matthäus, în cotidianul münchenez "AZ".

Lothar Matthäus, jucator la FC Bayern în perioadele 1984-1988 si 1992-2000, regreta ca sefii gruparii bavareze nu au acceptat, în intersezon, una dintre ofertele cluburilor din Anglia si din Spania pentru Ribery, sumele înaintate urcând pâna la 60-70 milioane de euro.

"Banii obtinuti astfel puteau fi investiti în alti jucatori, care ar fi amortizat plecarea lui Ribery. Van der Vaart si Sneijder au fost pusi pe liber de Real Madrid. În schimb, Franck a fost accidentat si nu a mai jucat la nivelul aratat în sezonul precedent. Chiar si asa, mereu au fost câteva cluburi interesate de tarnsferul sau", a completat recordmanul selectiilor în echipa nationala a Germaniei (150 meciuri).

Mediafax



Matthaus il critica pe Ribery: "A fost provocator"