Bundesliga

Marica il invinge pe Jula: Cottbus - Stuttgart 0-3

VFB Stuttgart s-a impus categoric in meciul din deplasare cu Energie Cottbus, scor 3-0, in duelul dintre Marica si Jula. Marea surpriza s-a produs la Karlsruhe, unde Werder Bremen a pierdut dramatic, cu 1-0.

VFB Stuttgart nu a avut nicio problema in partida cu Energie Cottbus. Oaspetii au castigat cu 3-0, dupa un meci pe care l-au dominat categoric. Echipa lui Ciprian Marica a condus inca din minutul 4, cand Hilbert a deschis scorul, atacantul nostru contribuind si el la gol. Problema invingatoarei s-a pus doar pana in minutul 63, cand Simak a inscris pentru 2-0. Stuttgart a avut apoi un meci de vacanta, oaspetii au jucat relaxat, iar Khedira a stabilit scorul final in minutul 68, reusind sa marcheze al treilea gol.

Ciprian Marica a fost titular la Stuttgart, iar Emil Jula rezerva la Cottbus, asa cum am anticipat inaintea partidei. Marica a avut o evolutie destul de buna, fiind schimbat in minutul 80 cu Schieber. Emil Jula a intrat la Cottbus in minutul 56, in locul lui D. Sorensen.

Marea surpriza s-a produs la Karlsruhe. Werder Bremen pornea mare favorita in jocul cu Karlsruhe, echipa de pe ultimul loc din Bundesliga. Desi au avut o prima repriza destul de buna, ratand si cateva ocazii mari, oaspetii au pierdut controlul partidei in partea a doua a meciului. Karlsruhe a echilibrat partida, dominand chiar in unele momente. Bremen nu a plecat pana la urma nici macar cu un punct, Buck reusind sa inscrie golul victoriei pentru Karlsruhe in minutul 83, dupa o greseala mare a portarului Wiese, care a primit un gol parabil. Werder Bremen a presat apoi in cautarea egalarii, iar finalul partidei a fost incins. Frustrati dupa golul primit, jucatorii lui Schaaf au incercat sa castige macar la box. Pizarro a fost eliminat in minutul 90, dupa ce a impartit cativa pumni, iar Karlsruhe a obtinut o victorie imensa, care a adus-o pana pe locul 15, cu 13 puncte.

Alte rezultate

Schalke - Hertha Berlin 1-0 ('65 Asamoah)

Frankfurt - Bochum 4-0 ('7, '43 Liberopoulos, '62 Steinhofer, '64 Russ)

Bielefeld - Dortmund 0-0

M'gladbach - Leverkusen 1-3 ('61 Jantschke / '25, '37 Kiessling, '54 Helmes)

Hoffenheim si Bayern Munchen sunt pe primele doua locuri, cu 34 de puncte, Bayer Leverkusen fiind pe pozitia a treia, cu 31 de puncte. M'gladbach si Bochum se afla in subsolul clasamentului, cu 11 puncte acumulate.

Onlinesport: Andrei Preotu



Marica il invinge pe Jula: Cottbus - Stuttgart 0-3