Bundesliga

Bochum pierde doua puncte la Hanovra

Hannover 96 si VFL Bochum au incheiat la egalitate, scor 1-1, in primul meci al etapei a 13-a din Bundesliga. Schlaudraff a deschis scorul pentru gazde in minutul 62, iar portarul Fromlowitz si-a introdus mingea in poarta patru minute mai tarziu.

Dupa o prima repriza anosta, spectacolul si-a facut aparitia in partea a doua a meciului de pe AWD-Arena. Schlaudraff a inscris pentru 1-0 in minutul 62 dupa o faza dubioasa, in care jucatorii lui Bochum au cerut fault la propriul portar. Fernandes a boxat gresit, iar vedeta lui Hannover a profitat si a deschis scorul. Jucatorii lui Marcel Koller au reactionat imediat, insa golul marcat de Bochum a fost unul caraghios. Freier a trimis un sut-centrare de langa linia de fund, iar Fromlowitz a respins doar pana in propriul picior, mingea s-a dus in bara si a intrat apoi in plasa, spre disperarea jucatorilor si suporterilor de la Hannover.

Bochum a dominat clar dupa golul egalizator si ar fi meritat sa plece cu toate cele trei puncte de la Hanovra. Fromlowitz s-a revansat dupa greseala de la golul lui Bochum si a intervenit extraordinar in trei randuri, salvandu-si echipa de la infrangere. Marcel Koller a trait la intensitate maxima finalul de meci, dominat categoric de echipa sa. Hannover nu prea a contat in ofensiva dupa golul primit, doar Hanke si Schlaudraff avand doua situatii de poarta, mult prea putin pentru o echipa care ar fi vrut trei puncte pentru a mai urca in clasament.

Hannover este pe locul 13 cu 13 puncte, iar Bochum un loc mai jos, cu doar 10 puncte.

Onlinesport: Andrei Preotu

 



Bochum pierde doua puncte la Hanovra