Premier League

Trevor Francis, spitalizat dupa un atac de cord

Fostul tehnician al echipei Birmingham City, Trevor Francis, a fost internat, vineri, în spitalul Heartlands din Birmingham, dupa ce a suferit un atac de cord, el fiind supus unei interventii chirurgicale, informeaza site-ul oficial al gruparii engleze.
"Recuperarea lui Francis decurge bine si în mod normal el va putea pleca acasa saptamâna viitoare", se arata pe site-ul bcfc.com.

Familia fostului jucator în vârsta de 57 de ani a contactat clubul, prin intermediul caruia a transmis multumiri numerosilor fani care au transmis mesaje de sustinere în ultimele ore.

Francis a debutat ca fotbalist la Birmingham, în 1971, iar în 1979, când s-a legitimat la Nottingham Forest, a devenit primul jucator englez al carui transfer a atins valoarea de un milion de lire sterline. El a fost selectionat de 52 de ori în nationala Angliei, iar în 1994 s-a retras din activitatea de fotbalist.

Trevor Francis a antrenat formatia Birmingham City în perioada 1996-2001, iar ultima data a pregatit formatia Crystal Palace, pâna în 2003.

Mediafax


Trevor Francis, spitalizat dupa un atac de cord