Premier League

Tevez la revenirea in Anglia: "Mancini m-a tratat ca pe un caine"

Atacantul argentinian nu a revenit deloc spasit la Manchester City si a declarat presei din Anglia ca managerul Roberto Mancini l-a tratat ca pe un caine in lunile petrecute in afara lotului.
Jucatorul a explicat de unde a pornit diferendul cu tehnicianul italian: “In timpul meciului de la Munchen (n.r. - cu Bayern in Liga Campionilor) nu eram in cea mai buna dispozitie. El (n.r. - Mancini) l-a introdus pe De Jongh in locul lui Dzeko si am interpretat mutarea ca pe una defensiva desi eram condusi cu 2-0. Asa ca am decis sa raman pe banca.

"Langa mine a venit si Dzeko, care a inceput sa se certe cu Mancini. Acesta nu a observat ca eram chiar langa ei si s-a rastit la mine sa merg la incalzire. M-a tratat ca pe un caine, iar eu atunci am raspuns ca nu merg la nicio incalzire. Imi doream sa joc, dar antrenorul era prost dispus din cauza diferendului pe care il avusese cu Dzeko. Mancini mi-a spus lucruri oribile in acel moment”.

Tevez a explicat pentru Fox si esecul transferului la AC Milan, echipa care l-a dorit cel mai mult in aceasta iarna.

“Milan m-a dorit cu adevarat, dar transferul a cazut din cauza celor de la Manchester City, care nu au dorit sa piarda bani. Acum trebuie sa revin la Manchester si sa castig pentru suporteri, desi, sincer sa fiu, nu-mi mai place deloc de ei dupa ce m-au fluierat la Munchen. Sunt curios daca Mancini se va tine de cuvant si imi va acorda o sansa sau daca a spus acest lucru doar pentru presa. In orice caz, vreau sa ajut pe City sa castige titlul”, a mai spus Tevez.

Onlinesport


Tevez la revenirea in Anglia: "Mancini m-a tratat ca pe un caine"