Premier League

Mourinho il vrea pe Lampard la Real Madrid

Infrangerea suferita in ultimul El Clasico l-a determinat pe Jose Mourinho sa se orienteze din nou pe piata transferurilor.
The Special One il doreste pe Frank Lampard, fostul sau jucator de la Chelsea, in schimbul caruia este dispus sa-l cedeze pe tanarul Esteban Granero.

Fost international spaniol de tineret, Granero (24 ani) este evaluat la 8 milioane de euro, iar Arsenal si Liverpool se lupta pentru a-l transfera in ianurarie.

Lampard nu traverseaza cea mai buna perioada a carierei sub comanta lui Andre Villas-Boas, tehnician care l-a lasat in afara lotului la intalnirea de totul sau nimic cu Valencia din Liga Campionilor.

Villas-Boas ii prefera in linia de mijloc pe Raul Meireles, Ramires si Oriol Romeu, iar Lampard a prins sporadic primul “11”.

Mourinho a mai incercat sa-l transfere pe Lampard si cand pregatea pe Inter Milano, insa mutarea nu a fost posibila la vremea respectiva.

Mijlocasul englez in varsta de 33 ani a marcat 177 de goluri pentru Chelsea, cluburi alaturi de care a castigat trei titluri in Premier League, trei Cupe ale Angliei, doua Cupe ale Ligii si a disputat o finala de Liga Campionilor.

Onlinesport


Mourinho il vrea pe Lampard la Real Madrid