Premier League

Berbatov a facut spectacol in Manchester United-Birmigham, scor 5-0

Atacantul bulgar Dimitar Berbatov a reusit, sambata, al treilea hat-trick in acest sezon, iar Manchester United a calcat in picioare pe Birmingham City, scor 5-0, intr-o partida contand pentru etapa a 24-a din Premier League.

Seria golurilor de pe Old Trafford a fost deschisa dupa doar doua minute, cand Berbatov a finalizat din pasa lui O'Shea. Dupa alte doua minute varful bulgar scutura din nou plasa portii aparate de Foster, pentru ca scorul pauzei sa fie stabilit in ultimele secvente ale primului mitan de galezul Giggs.

Acesta din urma i-a pasat decisiv lui Berbatov in minutul 53 si bulgarul a reusit hattrick-ul, pentru ca Nani sa inchida tabela cu 14 minute inaintea finalului.

Un alt performer al zilei a fost olandezul Robin van Persie, care a marcat de trei ori in poarta lui Wigan, iar Arsenal a urcat pe locul secund in Premier League.

Tunarii au profitat de pasul gresit facut de Manchester City, echipa lui Roberto Mancini pierzand la limita, scor 1-0, pe terenul celor de la Aston Villa.

Alte rezultate inregistrate sambata in prima liga engleza:

Wolverhampton-Liverpool 0-3, Blackpool-Sunderland 1-2, Everton-West Ham 2-2, Fulham-Stoke City 2-0 si Newcastle United-Tottenham 1-1.

Duminica este programat meciul Blackburn Rovers-West Bromwich Albion, pentru ca etapa sa fie incheiata, luni, de intalnirea Bolton-Chelsea.

Onlinesport



Berbatov a facut spectacol in Manchester United-Birmigham, scor 5-0