Premier League

Chelsea revine pe patru dupa victoria cu Bolton

Londonezii pregatiti de Carlo Ancelotti au luat, miercuri seara, o importanta gura de oxigen inaintea Anului Nou, impunandu-se pe teren propriu in fata celor de la Bolton cu 1-0.
Pentru 'albastri' a fost prima victorie in sapte meciuri, echipa de pe Stamford Bridge traversand cea mai proasta perioada din ultimii unsprezece ani.

Drogba a trimis in bara imediat dupa pauza si tot el a centrat decisiv pentru golul lui Malouda, in urma caruia Chelsea a revenit pe patru in clasament, cu un punct in fata rivalilor locali de la Tottenham.

Intr-o alta partida disputata, miercuri seara, in etapa a 20-a din Premier League, Arsenal nu a obtinut decat o remiza pe terenul lui Wigan, Squillaci aducand gazdelor un punct nesperat chiar in ultimele minute.

Watson a deschis scorul pentru amfitrioni dintr-un penalty obtinut de N'Zgobia, dupa care Arsavin si Bendtner i-au adus pe tunari in avantaj pana la pauza.

N'Zgobia a fost eliminat in minutul 78, dar peste doar trei minute Squillaci a trimis cu capul in propria poarta si astfel meciul s-a terminat nedecis.

Surpriza de proportii pe Anfield Road. Wolwerhampton a invins pe Liverpool pentru prima data in ultimii 27 ani si a predat lanterna rosie celor de la West Ham.

Ward a finalizat in minutul 56 pasa lui Ebanks-Blake si astfel 'lupii' au plecat cu toate cele trei puncte de pe terenul cormoranilor, Liverpool alunecand pe 12 in clasament la doar trei puncte de retrogradare.

Urmatoarea etapa din Premier League este programata pe 1 si 2 ianuarie 2011.

Onlinesport


Chelsea revine pe patru dupa victoria cu Bolton