Premier League

Ballotelli, cel mai bun tanar jucator al Europei: "Doar Messi e peste mine"

Atacantul italian Mario Balotelli a primit trofeul Golden Boy din partea publicatiei Tuttosport, fiind astfel recunoscut drept cel mai valoros jucator sub 21 de ani de pe Batranul Continent.
Jucatorul formatiei Manchester City a raspuns in stilul caracteristic la aflarea vestii ca al doilea clasat in ierarhia celor mai buni tineri jucatori este Jack Wilshere de la Arsenal.

"Cum se numeste? Wil...si mai cum? Nu, nu stiu cine este, dar voi incerca sa fiu mai atent data viitoare cand jucam impotriva celor de la Arsenal. Poate chiar ii voi arata trofeul Golden Boy pentru a-i aminti ca eu sunt castigatorul", a spus Balotelli in presa engleza.

In varsta de 18 ani, Wilshere este considerat unul dintre cei mai talentati tineri jucatori englezi ai momentului, debutand chiar in nationala Albionului pe 18 august in amicalul cu Ungaria.

Adus in vara de a Inter Milano in schimbul sumei de 24 milioane lire sterline, Balotelli a mai spus ca vrea sa castige titlul in Premier League cu City.

"In 2011 vreau titlul pentru a continua traditia ultimilor ani de la Inter si Liga Europa, competitie unde suntem mari favoriti", a spus Super Mario.

Atacantul italian nu a uitat de visul numit AC Milan: "I-am spus lui Ibrahimovic sa ma cheme la Milan in permanenta, iar intr-o zi vom ajunge sa evoluam impreuna in tricoul rossonero".

Mario Balottelli castiga trofeul Golden Boy dupa Alexander Pato (2009), Anderson (2008), Sergio Aguero (2007), Cesc Fabregas (2006), Lionel Messi (2005), Wayne Rooney (2004), Rafael van der Vaart (2003).

In fata acestei liste, Balotelli nu-si pierde spiritul sarcastic, declarand ca singurul jucator pe care il vede mai bun decat el este Messi.

"Toti ceilalti sunt sub mine ca valoare. Sunt bucuros sa primesc acest trofeu. Cine altcineva l-ar fi putut primi in afara de mine. Obiectivul pentru viitor este sa transform acest Golden Boy in Balonul de Aur", a mai spus Balotelli.

Onlinesport


Ballotelli, cel mai bun tanar jucator al Europei: "Doar Messi e peste mine"