Premier League

Tamas la Chelsea, o gluma proasta

Prezentata drept "bomba secolului", stirea conform careia Gabi Tamase se va transfera din iarna la Chelsea este o simpla speculatie, lucru sustinut de agentul fundasului roman.
"Am vorbit cu Gabi si ce s-a scris nu este adevarat. Cei care au scris au observat ca Chelsea are probleme cu accidentarile, si-au dat seama ca Di Matteo este un fost jucator al lui Chelsea, asa ca au pus totul la un loc si au scos aceasta poveste. Lui Tamas i s-a solicitat un interviu si a spus ca va vorbi la finalul sezonului, insa in presa a aparut total altceva.

Suta la suta nu este nimic adevarat, intre Chelsea si West Brom nu a existat nici un contact, iar Tamas se simte bine la WBA, are o relatie excelenta cu Di Matteo si vrea sa-si ajute clubul", a explicat Jon Kirtland, agentul lui Tamas din Anglia.

Roberto Di Matteo este extrem de multumit de evolutia lui Tamas din acest sezon si il considera pe roman liderul defensivei, atunci cand Jonas Olsson lipseste.

Contractul lui Tamas va fi prelungit automat in luna decembrie, dupa ce fostul dinamovist va bifa a 15-a prezenta in Premier League.

Onlinesport


Tamas la Chelsea, o gluma proasta