Premier League

Video: Scandal monstru in Anglia dupa un gol al lui Nani

Manchester United a castigat cu scandal meciul cu Tottenham,  scor 2-0. Ultimul gol reusit de Nani a produs o serie de declaratii dure in Anglia, deoarece portughezul a comis hent inainte sa bage mingea in plasa. Gomes a pus mingea jos pentru a bate lovitura libera, insa arbitrul nu fluierase, iar Nani a profitat de acest lucru si a inscris.
Mark Clattenburg este inamicul numarul unu pentru fanii lui Spurs, dupa ce a validat un gol controversat reusit de Nani.

Asistentul a semnalizat hentul, dar Clattenburg nu l-a bagat in seama, spre iritarea lui Harry Redknapp.

"A fost o decizie scandaloasa, Toata lumea a vazut hentul, cu exceptia arbitrului. Nani ar fi trebuit avertizat, a fost un hent intentionat. Toti jucatorii au vazut hentul, asa ca au crezut ca a fost lovitura libera. Asistentul a vazut si el si a ridicat fanionul", a spus Harry Redknapp.

De partea cealalta, Sir Alex Ferguson a dat vina pe portarul lui Tottenham, Gomes, deoarece acesta a fost neatent.

"Asistentul nu a ridicat fanionul pana cand golul a fost marcat, asa ca a gresit. Arbitrul nu a fluierat niciodata. Nani s-a uitat spre arbitru, iar acesta i-a spus sa joace. Asa ca ce era de facut? A bagat mingea in plasa! Portarul lui Spurs trebuia sa-si dea seama, are experienta... A comis-o grav!", a raspuns Ferguson.



Onlinesport


Video: Scandal monstru in Anglia dupa un gol al lui Nani