Premier League

Ferguson, impresionat de mexicanul Hernandez

Managerul echipei Manchester United, Sir Alex Ferguson, s-a declarat multumit de evolutia atacantului mexican Javier Hernandez, spunand despre Chicharito ca isi justica banii investiti in transferul sau.
"A fost abosolut briliant si a reusit un gol magnific. Javier este un profesionist desavarsit, primul care iese pe terenul de antrenament si ultimul care intra la vestiare", a declarat Ferguson.

Cu unsprezece jucatori noi in echipa fata de intalnirea din weekend cu Stoke, United s-a chinuit cu Wolverhapton in turul patru al Cupei Ligii, castigand in cele din urma cu 3-2 gratie reusitei lui Hernandez.

Ferguson a mizat in aceasta intalnire pe jucatori tineri, mai putin cunoscuti, precum portughezul Bebe, aflat la prima aparitie in tricoul 'diavolilor', portarul Ben Amos, Fabio, Smalling, Gibson, Obertan sau Macheda.

Bebe a deschis scorul, pentru ca Elokobi sa egaleze pentru Wolves. Park a readus echipa gazda in avantaj, dar 'lupii' au muscat din nou prin Foley, inainte ca Chicharitor sa iasa la rampa cu un super gol.

Onlinesport


Ferguson, impresionat de mexicanul Hernandez